La Piazza

Het restaurant Pizzéria La Piazza verwelkomt u in haar moderne zaak op een luttele - 30 meter van het strand van Nieuwpoort - waar u zich kunt laten verrassen door de heerlijke Italiaanse specialiteiten. Onze pizzas worden bereid op grootmoeders wijze en in een traditionele oven op hout gebakken.

Een jong team zal u ontvangen en u op uw wenken bedienen. Eén voor één doen zij hun uiterste best om van uw gerecht een onvergetelijke ervaring te maken.

Op onze kaart: pizza, pasta, vlees en vis allerhande. Er is voor elk wat wils, want in ons restaurant kan werkelijk iedereen zijn hart ophalen. Daarnaast bieden wij u een wijnkaart met Italiaanse wijnen uit diverse streken die uw gerecht die extra toets geven.

Ons motto: versheid en kwaliteit.

http://www.lapiazza-nieuwpoort.be/

De Mikke

De Mikke bevindt zich in het kustdorp Oostduinkerke, deelgemeente van Koksijde.

De specialiteiten van het huis zijn entrecôte en voor de visliefhebbers scampi, alles gegrild op houtskool.

Voor de kleintjes maakt onze chef graag een hamburger klaar.

De Mikke is gekend voor zijn gezellige drukte en voor zijn garçons die u serveren met de glimlach. U kunt er van op aan dat u steeds verwelkomd wordt door de eigenares van de zaak, door iedereen welbekend als ‘Vontje’.

http://demikke.be/nl/

Bistro Du Port

Bistro du Port is al 20 jaar het huis van vertrouwen voor vele klanten en vrienden. Om u nog meer kwaliteit te kunnen leveren, werd het team onlangs verstrekt met enkele frisse krachten.

Het concept blijft hetzelfde: de nabijheid van de vismijn wordt vertaald in dagelijks verse vis. Daarnaast worden een aantal uitstekende streekproducten uit de polders geserveerd. Dit alles in combinatie met de gastronomisch touch van Chef Christophe en Tom, 2 oudgedienden van Hotelschool Ter Duinen, is dit uitgemond in een vermelding in de Gault Millau en het verwerven van een Toque Blanche.

Uw nieuwe gastvrouw Ann zal, gesteund door ons team: Nathalie en Dimitry, nog meer dan vroeger inzetten op service en sfeer.

http://www.bistroduport.com/

Het Komfoor

“Food Sharing”, dat is waar het in het Komfoor om draait. Heerlijk samen tafelen en genieten van de pure smaak van eerlijke producten. En dit alles in een gemoedelijke sfeer. Gezelligheid en comfort, daar staan we voor. 

Aan dit laatste hebben we bij de inrichting van het restaurant veel aandacht besteed: geen open vlam, maar een uniek systeem van inductieplaatjes. Geen vervelende geurtjes dankzij een goed uitgewerkt afzuigsysteem.

Naast gezelligheid en comfort willen we u natuurlijk ook met onze producten verrassen. Zowel onze kaas-, vlees-, als visfondue worden op een zeer verzorgde manier geserveerd en enkel met de beste producten bereid. Bovendien passen we, om u te blijven boeien, elk seizoen onze kaart wat aan met een aantal suggesties. Deze suggesties zullen ook steeds op de website worden aangegeven.

Dé kwaliteitsgarantie voor onze gerechten is het werken met topproducten: verse groenten, onze zelfgemaakte frietjes en sauzen, maar natuurlijk ook onze selectie van runds- en lamsvlees van eigen kweek.

Maar van al dat lekker tafelen heeft u natuurlijk ook dorst gekregen. Daarom stelden we voor u een goed uitgebalanceerde wijnkaart op.

Uiteraard combineert fondue ook heerlijk met bier. Daarom bieden we u op onze drankenkaart ook een mooi assortiment aan bieren aan. Koolzuur in bier zorgt er bovendien voor dat het de maaltijd goed doet verteren.

http://www.komfoor.be/

De Mozaiek

In een prachtig herenhuis op de historische markt van Veurne vindt u sinds 2007 de familiezaak Mozaiek. Eigenaars Anouk en Guy beschikken over jarenlange horeca ervaring en dat is duidelijk merkbaar in het attent onthaal, de vlotte bediening en de heerlijke verse keuken.

Op de smakelijke en uitgebreide kaart vindt u snacks, pasta's, vlees- en visgerechten, diverse streekspecialiteiten en seizoensgebonden suggesties. Bovendien kan Mozaiek zich ook een tearoom noemen met het ruime aanbod aan pannenkoeken, wafels, patisserie en ijs. 

De uitbaters willen dat iedereen zich thuisvoelt in Mozaiek: van de zakenman voor een snelle hap tot een verliefd koppeltje voor een heus menu. U kunt natuurlijk steeds ook gewoon een glaasje komen drinken op het mooie zuidgerichte terras. Wat u ook kiest, 1 ding is zeker: de gezellige sfeer en de heerlijke keuken zullen ervoor zorgen dat u met een vakantiegevoel vertrekt! 

http://www.mozaiekveurne.be/index.php

Sono io

Sono io is een echt italiaanse restaurant aan de oude haven te nieuwpoort.

Naast onze verse pizza en pastagerechten bieden wij U een 200 soorten italiaanse wijnen en grappas aan.

Alle gerechten en pizza's kunnen ook meegenomen worden.

http://www.sono-io.be/

't Fermetje

Valerie & Tom heten U van harte welkom in hun vernieuwde Fermette. U kan er terecht voor diverse paling- & (grill)gerechten, gevarieerde salades, all-in menu’s en een ruim aanbod voor de kids. In de namiddag serveren we grote verse pannenkoeken!

Springkasteel en speeltuin. afzonderlijke kinderspeelruimte met tv in het restaurant. Omheind terras vooraan en tuinterras achteraan. Ruime parking voorzien. Credit cards geaccepteerd (Maestro, Visa en Mastercard, vanaf €25).

Wij werken met dagverse producten volgens marktaanbod. Wij raden u aan, om wachttijden te vermijden, maximaal 5 verschillende gerechten per 12 personen te bestellen.

http://fermetjewoesten.be/