Sunparks Oostduinkerke aan zee ligt vlakbij geliefde badplaatsen als Nieuwpoort en Koksijde. Diverse in- en outdoor speelzones, een subtropisch zwemparadijs, ... maken van Sunparks de ideale omgeving voor vakantie met de kids.                      .

De omgeving van het park met meerdere natuurreservaten leent zich perfect om te voet of per fiets te ontdekken. Een fiets huren kan op het park bij Bike&Fun. U vindt er fietsen in elk mogelijk formaat en vorm, voor jong en oud. Ontdek er ook het uitgebreid assortiment go-carts. De grote visvijver leent zich tot een ontspannende vispartij.                   

Tram- en bushalte liggen in de nabije omgeving. Met de tram kan je gemakkelijk de ganse Belgische kust bezoeken. De dichtsbijzijnde tramhalte is Groendijk Bad op grondgebied Oostduinkerke. Met de bus (lijn 69) kom je tot aan de hoofdingang van Sunparks.

's Morgens kan u op het park ontbijten. 's Avonds kan u terug op krachten komen in het buffetrestaurant (buffet, aparte gerechten, desserts, ...). Uw dag kan u afsluiten aan de bar.

Als u liever in uw huisje wil ontbijten of dineren, kan u alle ingerediënten kopen in de supermarkt. Er is tevens een Internet Hotspot in het Park Center. Ook een Bancontact automaat is aanwezig.

Aquafun

Het 2.000m² grote en volledig gerenoveerde Aquafun is de ideale plek voor als u geen zin hebt in zout water. In het golfslagbad hebt u het gevoel in zee te zijn. Daarna gaat u razendsnel door de Black Hole, in het donker met licht- en geluidseffecten. Er is een apart kinder- en plonsbad. En tijdens uw verblijf is de toegang tot Aquafun (met Burgerrestaurant) gratis! Aquafun is dagelijks gegarandeerd geopend van 10.00 tot 18.30 uur.

West Coast Wellness

Wat past er beter bij een vakantie dan heerlijk ontspannen in de sauna? Sunparks Oostduinkerke aan zee beschikt over een uitgebreid saunacomplex met bistro, waar u kunt genieten van sauna's, baden en massages. Trakteer uzelf op een paar uurtjes pure verwennerij voor lichaam en geest. Geef u over aan de bekwame handen van de masseurs en laat de spanning van u afglijden. Na een bezoek aan West Coast Wellness voelt u zich weer vol nieuwe energie.

Sporten

Wie het sportief wil aanpakken, kan ook steeds een partijtje bowling of petanque spelen. Of daag uw familieleden of vrienden uit voor een partijtje tennis of squash! Er zijn ook in- en outdoor sportterreinen. Of houdt u liever van minigolfen?

Kids World

Voor de allerkleinsten is er de Kids World. Deze indoor speelwereld biedt kids urenlang speel- en klimplezier. Er zijn de klauterkooien, glijbanen en springkastelen. Maar ook aan veiligheid is hier gedacht. Alle apparaten zijn absoluut veilig en getest. De ouders kunnen er rustig genieten van een kopje koffie, met zicht op de kleintjes.